dissabte, 15 de desembre del 2012

TOTS CONTRA EL CÀNCER.

Avui us presento una entrada però que molt especial.
Una bona amiga i gran companya va viure ja fa temps una lluita contra una malaltia que tots coneixem: el càncer! Ella la va guanyar gràcies a la medicina, per un costat però també gràcies a la seva fortalesa. 
Durant aquell temps va escollir la millor manera per explicar als seus fills la malaltia: Escriure ella mateixa un conte!!! 
Mentre escric m'emociono ja que no ha de ser fàcil viure una malaltia i, tot i així encara tens forces per escriure, per crear, per imaginar...
Aquesta persona es diu Marga i, molt generosament us convida a llegir, descarregar, explicar... el seu conte que, tot s'ha de dir, ha estat il·lustrat per una altra gran persona, la
Mª Josep.

Aquí us deixo l'enllaç :



Cliqueu per descarregar!!!

Aquesta setmana hem estat treballant aquest tema a l'escola i ens hem afegit a la iniciativa del parc Taulí de Sabadell:

Sabadell fa volar papallones pel càncer


Has sentit alguna vegada papallones a la panxa?
És una sensació increïble, veritat?
T’imagines fer-les sentir a algú que està malalt de càncer, en llegir les teves paraules d’ànim, en un missatge amagat dins una papallona de paper?
A Sabadell comença un vol molt especial: un vol d’emocions, d’esperança i de solidaritat
El 16 de desembre es celebra la Marató de TV3, que aquest any dedica al càncer. I des de l’escola volem col.laborar, fent volar papallones solidàries. Vols ajudar-nos?
Construeix la teva, escriu el teu missatge secret dins ( també qui vulgui pot construir-ne una i porta-la el dia 16 de desembre al Parc Taulí)
Que no quedi ni un malalt de càncer, sense la seva papallona!
A l'escola hem fet les nostres papallones per tal que ningú no es quedi sense. Els hi han quedat però que molt maques!!! I els missatges... són encantadors:




Aquestes les hem fet per porta de forma voluntària al Parc Taulí però també hem fet unes altres per a que restin a l'escola i així donar suport durant aquests dies al malalts de càncer.






12 comentaris:

  1. Olga quina entrada tant emotiva !!!!
    M'has fet pensar en una companya meva que malauradament no va superar la malaltia tot i ser una gran lluitadora , per aquest motiu m'he emocionat llegint el conte !!!
    Molt bona iniciativa la de les papallones !!!
    Petonets avui ben emocionats !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Petonets emocionats, Magda!!! Em sap molt de greu això de la teva companya. La veritat és que és una malaltia complicada en alguns casos. Esperem que aviat es pugui curar al 100% dels casos.
      Una abraçada, guapa!

      Elimina
  2. Fantàstica aquesta entrada Olga. M'encanta que hagis decidit donar suport al càncer i a les persones que el pateixen o l'han patit. El llibre que ens proposes genial!!! Molt bona feina, com sempre. Un petonet ben gran. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot el que es pugui fer és poc, oi? Ja li transmetré a la Marga (autora del conte) i també a la il·lustradora (Mª Josep)el teu suport. Estaran ben contentes!!!

      Elimina
  3. Ostras, quina entrada més maca, m¡encanta la proposta de les papallones.
    La meva mare tampoc va superar els dos càncers que tenia, malauradament : Quan el David sigui una mica més gran podrem llegir-li el conte de la teva amiga. A mi també m'anirà bé.

    Una abraçada ben tendra!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una abraçada, guapa!!! Tant debó tots els casos de càncer tinguessin un final feliç. És una malaltia del tot injusta.

      Elimina
  4. Olga, enhorabona per aquesta entrada...desgraciadament molta gent té algun cas de càncer a la seua família i aquest conte és genial per a ajudar als més petits a que puguen "entendre" aquesta malaltia...farem una entrada al nostre bloc per donar-li difusió...moltes gràcies per aquest regal...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! L'autora, la Marga, estarà encantada de que el compartiu. Un dels motius de l'entrada és aquest ja que el conte no està publicat i ella vol fer difusió.
      Moltes gràcies.

      Elimina
  5. Moltes gracies per donar suport aquesta senzilla iniciativa, avui entre tots estem aportant molt per tractar aquesta enfermetat. Un peto lela,
    Marga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Margaaa! Quina il·lusió el teu missatge!!! Sense tu aquesta publicació no hagués estat possible!!!
      Un petó ben gran!

      Elimina
  6. Quina entrada més emotiva. Tant de bo aquest conte ajudi a totes les famílies que han d'explicar aquesta malaltia als petits. Felicitats a la Marga i a la Mª Josep per aquesta iniciativa. Gràcies Olga per la difusió.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. He viscut aquest tema molt de prop, vaig perdre una persona molt important de la meva familia per càncer de pulmó ara fa dos anys i encara el ploro sovint. Has fet una entrada maquíssima que m'ha fet emocionar molt. Un petó guapa, passa't a veure-m per puppetilandia un dia d'aquestss. muaaa

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...